Кубок України з футболу серед жіночих студентських команд

Кубок України з футболу серед жіночих студентських команд

3-7 листопада у Львові визначився володар Кубка України з футболу серед жіночих студентських команд ВФАС.

Участь у змаганнях взяли вісім колективів, які були поділені на дві групи.

Група А: ХДАФК (Харківська державна академія фізичної культури), ЛДУФК (Львівський державний університет фізичної культури), КУБГ (Київський університет імені Бориса Грінченка) та НАСВ (Національна академія сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного).

Група В: НУЛП (Національний університет «Львівська політехніка»), УДПУ (Уманський державний педагогічний університет), К-ПНУ (Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка), КОГПА (Кременецька обласна гуманітарно-педагогічна академія імені Тараса Шевченка).

В першому турі наші дівчата перемогли команду КОГПА з рахунком 7:1. Наступного дня святкували перемогу вже над командою НУЛП з рахунком 1:0. Третій груповий день приніс поразку від команди УДПУ.

За результатами ігор у групі команда нашого вишу посіла друге місце. Це дало можливість змагатися у фінальній частині. В запеклій боротьбі за третє місце дівчата К-ПНУ на останніх хвилинах, на жаль, поступилася ЛДУФК з рахунком 1:0. Кращим бомбардиром команди стала Надія Вегерич (група FKS1-B18), котра забила п’ять м’ячів.

Перше ж місце посіла команда «ХДАФК», яка й буде представляти Україну на чемпіонаті Європи в Сербії.
Жіноча команда з футболу Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка вдячна ректорату та деканату факультету фізичної культури за підтримку на змаганнях.

Вадим Стасюк, тренер жіночої команди з футболу