Зустріч із здобувачами освіти в смт Чемерівцях

Зустріч із здобувачами освіти в смт Чемерівцях

13 листопада 2019 року з метою проведення профорієнтаційної роботи викладачі нашого вишу – Сергій Сидорук, доцент кафедри історії України, Олег Опалюк, доцент кафедри соціальної педагогіки і соціальної роботи, Юлія Бугера, старший викладач кафедри психолого-медико-педагогічних основ корекційної роботи, Тетяна Душанова, старший викладач кафедри екології, Руслан Бутов, старший викладач кафедри фізичної реабілітації та медико-біологічних основ фізичного виховання відвідали Чемеровецький навчально-виховний комплекс №1 «ЗОШ І-ІІІ ступенів, ліцей та МНВК», Чемеровецький навчально-виховний комплекс №2 «ЗОШ І-ІІІ ступенів, гімназія» та Чемеровецький медичний коледж.
Під час зустрічей з адміністраціями шкіл, учителями, учнями одинадцятих класів вони розповіли про історію університету Огієнка, його факультети та спеціальності. Також проінформували майбутніх абітурієнтів про умови вступу до університету, перспективи майбутнього працевлаштування, можливість навчання на кафедрі військової підготовки.
На зустрічі з викладачами та студентами медичного коледжу було зосереджено увагу присутніх на питаннях вступу абітурієнтів до Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка за скороченою програмою навчання на основі освітньо-кваліфікаційного рівня молодший спеціаліст. Також представники вишу розповіли про історію становлення нашого університету, специфіку навчання на факультетах та умови вступу до закладу вищої освіти.
Зустріч пройшла в теплій і дружній атмосфері. Кожен охочий мав змогу поставити запитання та отримати на нього вичерпну відповідь. Учнів шків і студентів коледжу найбільше цікавили питання навчання в університеті, студентське життя та дозвілля.

 Прес-центр університету