День логопеда!

День логопеда!

14 листопада уся світова спільнота відзначає Міжнародний день логопеда. Логопед – це дуже складна та водночас цікава й творча професія. Вона поєднує в собі і медицину, і педагогіку, і психологію. Бути логопедом – значить брати на себе велику відповідальність за розвиток мовлення наших найменших громадян, адже сьогодні в багатьох діток діагностується дислалія, дизартрія та інші мовленнєві порушення. Наш університет є одним із провідних вишів країни, який готує студентів саме за спеціальністю «Логопедія. Спеціальна психологія». Цього дня студенти-логопеди факультету КСПП підготували святковий концерт, щоб висловити велику подяку нашим викладачам.

Ви – наші провідники до цікавого світу логопедії та нескінченної творчості! Саме завдяки Вам ми вчимося любити дітей, бути для них справжніми помічниками та чарівниками!
Концерт розпочався відеопривітаннями студентів денної форми навчання. Запалила танцпол своїм виступом команда черлідерів «Hellfox», розсмішила присутніх дотепним гумором команда КВК першокурсників, зачарували мелодійністю ліричні пісні у виконанні студентів другого курсу. Наприкінці концерту з вітальним словом виступив завідувач кафедри логопедії та спеціальних методик Гаврилов Олексій Вікторович та завідувач кафедри інклюзивної освіти Миронова Світлана Петрівна. А далі було море світлин, веселої музики та щирих слів привітання. Із Днем логопеда!

Дарія Цапок, студентка четвертого  курсу

факультету корекційної та соціальної педагогіки і психологї