AIESEC в Кам’янці-Подільському

AIESEC в Кам’янці-Подільському

5 грудня о 13.30 год. в 208 ауд. головного корпусу Університету Огієнка відбудеться презентація платформи AIESEC. AIESEC – це міжнародна платформа для молоді, платформа, що дозволяє відкрити і розвинути їх лідерський потенціал. Це глобальна мережа молодих лідерів, яким є менше 30 років, і які прагнуть покращити себе і суспільство навколо них.

AIESEC був заснований у 1948 році в 7 країнах Європи такими студентами Jean Choplin (Франція), Bengt Sjøstrand (Швеція), and Dr. Albert Kaltenthaler (Німеччина). Організація з’єднує 126 країн та територій і кожна частина процесів AIESEC керується студентами та нещодавніми випускниками.

Організація працює таким чином з моменту заснування, що робить учасників «студентами для студентів» вже понад 65 років. Міжнародні лідерські команди щорічно обираються членами організації.

«Щороку, ми створюємо десятки тисяч змінених життів – досвідом для студентів і недавніх випускників. Починаючи від професійних стажуваннях, волонтерського досвіду, або будучи членом AIESEC в місті, ми пропонуємо молодим людям можливість розкрити свій лідерський потенціал», зазначено на  сайті організації.

Прес-служба