Ректор зустрівся з волонтеркою Корпусу Миру США

Ректор зустрівся з волонтеркою Корпусу Миру США

Корпус Миру США в Україні, заснований 1992 року, співпрацює з багатьма прогресивними організаціями світу, цілями діяльності якого є сприяння кращому розумінню як американців українцями, так і українців з боку американців, а також допомога громадян Україні у технічній кваліфікації.

Корпус Миру США в Україні реалізує три базові проекти: викладання англійської мови як іноземної, розвиток молоді та розвиток громад. Американські добровольці живуть і працюють пліч-о-пліч з українцями протягом двох років, обмінюючись досвідом та започатковуючи стосунки, які часто триватимуть усе життя.

1 грудня 2016 року відбулась зустріч ректора Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка Сергія Копилова із волонтеркою Корпусу Миру США в Україні Ерін Хатчінз.

З жовтня слухачі та студенти нашого вишу відвідують розмовні клуби, які проводить Ерін. Інтерактивність методики її Speaking Clubs, відкритість і любов до України та українців роблять ці зустрічі унікальними.

На зустрічі з ректором, яка розпочалась із привітання та представлення, йшлося про діяльність Корпусу Миру в Україні, мету перебування в Україні та перспективи подальшої співпраці. Сергій Анатолійович подякував Ерін за її вагомий внесок в освітній процес нашого університету, а також наголосив на необхідності співпраці.

Зустріч завершилась на теплій ноті.

Переклад був наданий к.філол.н., викладачкою кафедри англійської мови та Лінгвістичного центру Наталею Шенкнехт.

Прес-служба університету