Вітаємо учасників ІІ туру Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності Початкова освіта

Вітаємо учасників ІІ туру Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності Початкова освіта

18 квітня 2019 Кам’янець-Подільський національний унівеситет імені Івана Огієнка уже втретє зустрічає фіналістів І туру Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності Початкова освіта. Кафедра теорії та методик початкової освіти та педагогічний факультет загалом вітає учасників олімпіади з виходом у ІІ тур!

Бажаємо студентам в повній мірі використати можливості проявити свої знання, реалізувати професійні вміння і навички перед кваліфікованим, високопрофесійним журі, а також отримати новий досвід та отримати цікаві та незабутні враження від спілкування з колегами, екскурсій історичними та туристичними стежками міста!
Високоповажному журі бажаємо зробити відкриття, знайти той самий діамант, серед студентів-учасників, який буде гідним стати переможцем цьогорічної олімпіади!

Гостям хочемо побажати насичено, науково, цікаво провести час спілкуючись із науково-педагогічним колективом нашого університету.
А ми, організатори олімпіади, в свою чергу, докладемо всіх зусиль, щоб Ваше перебування та участь у цьому заході була захоплюючою, пізнавальною та комфортною для всіх Вас!

Ірина Дорож, асистент кафедри теорії та методик початкової освіти