Ремонт навчально-тренувальної бази

Ремонт навчально-тренувальної бази

Навчально-тренувальна база Кам`янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка є тим місцем, де займається велика кількість спортсменів, теперішніх та майбутніх чемпіонів. Cьогодні на стадіоні продовжуються, розпочаті минулого року, ремонтні роботи. Університетом виділені значні кошти для вдосконалення та покращення умов спортивно-тренувальної бази нашого вишу.

Упродовж цього року було закуплено значну кількість спортивного інвентарю для легкоатлетів (списи, диски, молоти, бігові бар`єри), що відповідають вимогам для належного тренування. На стадіоні встановлюють нові сидіння для глядачів на центральній трибуні (близько 200 штук), ремонтують бігові доріжки. Також розпочалося вдосконалення атлетичного залу, де займається значна кількість спортсменів.

За допомогою Вікторії Кохановської до ремонту навчально-тренувальної бази долучилися громадські організації Кам’янця-Подільського, адже спортсмени нашого університету завжди прославляли місто у всіх куточках світу.

Начальник збірної України з легкоатлетичних метань, Анатолій Леонідович Кончіц, зауважив, що на відновленому стадіоні К-ПНУ імені Івана Огієнка можна буде проводити чемпіонати Європи з легкоатлетичних змагань.

Матеріально-технічна база відіграє не останню роль у процесі тренування та підготовки спортсменів. Після вдосконалення тренувальної бази студенти матимуть можливість займатися на оновлених майданчиках, бігових доріжках та залах. Серед студентів та випускників факультету фізичної культури є багато спортсменів із великої літери:заслужені тренери, майстри спорту, чемпіони України, Європи, світу, олімпійські призери. Ми впевнені, що чисельність відомих імен серед спортсменів тепер тільки збільшиться, адже наш університет завжди цьому сприяє.

 

Гурман Леонід Дмитрович, завідувач кафедри
легкої атлетики з методикою викладання,
кандидат педагогічних наук, професор