Стартував ІІ тур «Польського Еразмусу для України»

Стартував ІІ тур «Польського Еразмусу для України»

Студенти і аспіранти нашого університету! Міністерство освіти і науки України оголошує про початок прийому заявок на участь у ІІ етапі стипендіальної програми Уряду Республіки Польща «Польський Еразмус для України» на 2014/2015 навчальний рік.

У рамках короткострокового освітнього циклу передбачається навчання 400 студентів та 50 аспірантів у польських вищих навчальних закладах впродовж 2-х семестрів за рахунок державного бюджету Республіки Польща.

Мова навчання – польська. У разі, якщо учасник програми не володіє польською мовою, він зараховується до центрів вивчення мови при університетах терміном на один семестр та розпочинає безпосереднє навчання з наступного семестру, після успішного завершення мовної підготовки.

Навчання передбачається за такими профілями (за винятком медичних напрямків, академій мистецтв і сучасної філології*):
• державне управління;
• європеїстика;
• економіка,
• адміністрація;
• технічні науки.

Список польських університетів, що прийматимуть студентів за зазначеними напрямками, буде найближчим часом розміщено на сайті МОН України. Подавати заявку можуть кандидати з усіх регіонів України, які мають підтвердження про закінчення ІІ-го курсу навчання ВНЗ (для навчання в магістратурі Польщі). Пакет документів надсилається на електронну адресу Міністерства ukrainemon@gmail.com у PDF-форматі та в паперовому вигляді на поштову адресу 01135, проспект Перемоги, м. Київ, Україна (Управління міжнародного співробітництва та європейської інтеграції). Кінцевий термін подачі заявок – 6 січня 2015 року.

В.С. Кшевецький, керівник
відділу наукової роботи і міжнародних зв’язків