«Ігри патріотів» на історичному факультеті

«Ігри патріотів» на історичному факультеті

Важко уявити веселе студентське життя без спорту і змагань. 16 квітня на історичному факультеті К-ПНУ імені Івана Огієнка відбувся спортивно-розважальний конкурс «Ігри патріотів». У змаганнях взяли участь майже всі факультети нашого вишу.

Турнір відбувся у два етапи: особистісний і командний. У першому етапі учасники демонстрували свою силу, швидкість і витривалість у конкурсах з армреслінгу, дартсу, підняття гирі, накладання джгута та збирання-розбирання магазину АК.

У командному етапі учасники показали свою згуртованість у перетягуванні канату.

За перебігом змагань слідкували члени журі: Т.В. Білецька, заступник декана з виховної та профорієнтаційної роботи історичного факультету; Т.В. Сулятицька, заступник декана з навчально-методичної роботи; М.В. Моштак, голова профкому студентів, аспірантів та докторантів; Є.В. Нестерук, капітан; М.М. Нероба, полковник. Усіх переможців в особистісних змаганнях нагородили грамотами.

Серед команд 1-2 курсів призові місця розподілили так:

1-ше місце – фізико-математичний факультет;

2-ге місце – факультет іноземної філології;

3-тє місце – історичний факультет.

Серед команд 3-4 курсів:

1-ше місце – історичний факультет;

2-ге місце – факультет іноземної філології;

3-тє місце – факультет української філології та журналістики.

Переможців нагородили грамотами, кубками та солодкими подарунками. За організацію спортивного свята відповідав Олександр Юрчак, голова спортивного сектору історичного факультету. Захід був благодійним і кожен міг допомогти воїнам АТО, кинувши в скриньку хоч декілька гривень.

Лілія Надвідна,
кореспондент газети