Участь студентів економічного факультету у IV Буковинському студентському фестивалі науки

Участь студентів економічного факультету у IV Буковинському студентському фестивалі науки

Студенти економічного факультету нашого університету взяли участь у IV Буковинському студентському фестивалі науки. 19 травня 2015 року вони представили свій комерційний інноваційний інвестиційний проект «Мініатюрне містечко». Захід відбувся на базі Чернівецького торгово-економічного інституту Київського національного торгово-економічного університету. Співорганізаторами виступили Буковинський центр реконструкції та розвитку і Дискусійний клуб «Стратегія». У журі конкурсу були запрошені представників міської влади Чернівців та потенційних інвесторів, які ознайомилися з проектом, активно ставили запитання до студентів за його змістом та давали поради щодо подальшого його просування.

Команда факультету складалася зі студентів спеціальностей «Туризм» і «Економіка підприємства»: Костянтин Юзвак, Андрій Німий, Денис Брилінський, Анастасія Кочеткова. Науковими консультантами проекту виступили викладачі факультету Б.О. Опря та В.Б Буторіна.

Розробляючи проект, студенти ставили перед собою завдання: отримання прибутку компанією-інвестором, ознайомлення з сімома культурами, представленими в місті, сприяння консолідації людей різних національностей, розширення спектру рекреаційних послуг у  Кам’янці-Подільському. Структура роботи включала опис послуг, їх позиціонування на ринку, етапізацію та визначення термінів реалізації, розробку схеми управління проектом, опис необхідних форм роботи і заходів, кадрове забезпечення, розрахунок фінансових показників.

Команда економічного факультету нагороджена грамотою за участь у IV Буковинському студентському фестивалі науки та літературою на економічну і туристичну тематику.

В.Б.Буторіна, заступник декана
економічного факультету
з наукової роботи
та інформатизації навчального процесу