Школа молодого психолога в Університеті Огієнка

Школа молодого психолога в Університеті Огієнка

У суботу, 3 жовтня 2015 року, відбулось друге заняття у Школі молодого психолога, яке проводили кандидати психологічних наук, доценти Гончарук Наталія Миколаївна і Гоцуляк Наталія Євгенівна. Тема заняття ‒ «Формування навичок спілкування та міжособистісних взаємин».

Під час заняття проводились психологічні вправи на самоаналіз взаємин у колективах різного типу: сім’ї, колективі однолітків. Увагу спрямовано на опанування навичок практичного самопізнання в ході комунікативної діяльності та поведінки, удосконалення комунікативної культури, вироблення навичок вербального спілкування.

Наступне заняття в Школі молодого психолога відбудеться у суботу, 10 жовтня 2015 р., о 12 год. Ми чекаємо Вас за адресою: вул. Польський ринок, 6, м. Кам’янець-Подільський, кафедра загальної та практичної психології, аудиторія № 21, факультет корекційної та соціальної педагогіки і психології, К-ПНУ імені Івана Огієнка. З питань роботи школи звертатися до кандидата психологічних наук, старшого викладача Жиляк Наталії Вікторівни. Контактний телефон: 097 67 11 811

Кафедра загальної та

практичної психології