Круглий стіл на підприємстві «МАКСФАРМ»

Круглий стіл на підприємстві «МАКСФАРМ»

Здобувачі вищої освіти Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка ОП «Економіка підприємства», «Облік і оподаткування» та «Підприємництво і торгівля» разом із доцентом кафедри економіки підприємства Оксаною Кушнір і старшим викладачем кафедри економіки підприємства Веронікою Буторіною взяли участь у круглому столі на базі інноваційного підприємства «МАКСФАРМ» (с. Жванець Кам’янець-Подільського району). З молоддю зустрівся відомий аграрій та меценат Віталій Завадський (засновник компаній «АГРОСОЛЮШНС», «МАКСФАРМ» та інших).

Підприємець ознайомив майбутніх економістів з історією створення власного бізнесу, особливостями діяльності агропідприємства, прогнозами розвитку аграрної сфери України. Студенти мали змогу освоїти застосування цифрових технологій на практиці, що особливо актуально в розрізі участі університету в проєкті Діджиталізація економіки як елемент сталого розвитку України та Таджикистану (DigEco). Зокрема, цікавими були презентації про застосування сучасного програмного забезпечення в логістиці, обліку, плануванні і стратегуванні.

Здобувачі відзначили важливість побудови бізнесу із урахуванням принципів сталого розвитку, соціальної відповідальності та захисту національних інтересів України. Вони висловили вдячність Віталію Завадському за підтримку захисників та цивільних у цей нелегкий для країни час.

Присутні науково-педагогічні працівники кафедри економіки підприємства відзначили високий пізнавальний ефект від проведеного заходу та запропонували підприємцеві подальшу співпрацю.

Кафедра економіки підприємства