Університет Огієнка - простір можливостей (зустріч із внутрішньо переміщеними особами щодо надання освітніх послуг)

Університет Огієнка - простір можливостей (зустріч із внутрішньо переміщеними особами щодо надання освітніх послуг)

22 березня у К-ПНУ відбулась зустріч із внутрішньо переміщеними особами щодо обговорення можливостей створення освітніх продуктів для вдосконалення актуальних навичок на ринку праці.

Відповідальний секретар приймальної комісії Василь Чабанов ознайомив присутніх з умовами вступної кампанії 2023 року, зокрема розповів про здобуття другої вищої освіти. Спікер компетентно відповів на запитання гостей.

Старший викладач кафедри української мови Зореслава Шевчук поінформувала про організацію консультаційних занять щодо вдосконалення усного та писемного українського мовлення фахівцями К-ПНУ. На зустрічі обговорили умови формування і реалізації окремих освітніх пропозицій за цим напрямом.

Керівник лінгвістичного центру Оксана Городиська представила можливості Університету Огієнка сприяти вдосконаленню знань іноземних мов і складання іспиту Pearson.

Актуальним у межах зустрічі був виступ керівника відділу профорієнтаційної роботи, доуніверситетської підготовки та сприяння працевлаштуванню випускників університету Володимира Адамовського. Присутні отримали можливість долучитися або долучити майбутніх абітурієнтів до занять з підготовки до національного мультипредметного тесту, які організовані на базі К-ПНУ.

Керівник відділу фандрайзингу Вероніка Буторіна провела опитування серед учасників зустрічі щодо освітніх запитів, які можна було б задовольнити силами структурних підрозділів університету. Крім того, внутрішньо переміщені особи матимуть змогу скористатися послугами на безоплатній основі, які пропонують науково-педагогічні працівники кафедр.

Університет Огієнка продовжуватиме співпрацю з департаментом соціальної політики Кам’янець-Подільської міської ради, громадськими організаціями та внутрішньо переміщеними особами.

Вероніка Буторіна, 
кандидат економічних наук,  
керівник відділу фандрайзингу