Віртуальна академічна мобільність в дії: NAWA 2020

Віртуальна академічна мобільність в дії: NAWA 2020

Уже третій рік поспіль здобувачі вищої освіти Університету Огієнка беруть участь у щорічних літніх курсах польської мови та культури в межах програми NAWA. Цьогоріч в умовах пандемії Covid-19 літні курси 2020 відбулися в режимі онлайн.

Ідейною натхненницею участі наших студентів у проєктах програми NAWA та й активною їх учасницею є завідувачка кафедри слов’янської філології та загального мовознавства Наталя Стахнюк

Щиро вітаємо учасницю програми NAWA Мирославу Побережну, студентку третього курсу факультету іноземної філології спеціальності 014 Середня освіта (Мова і література (англійська)), з успішною участю у Summer Courses of Polish Language and Culture 2020 at Edu & More e-learning platform та отриманням сертифікату з відзнакою!

Мирослава про участь у програмі:  «Надзвичайні враження! Зважаючи на те, що програма курсу проходила онлайн та бракувало живого спілкування, проте завдяки щоденним завданням на сайті школи Edu&More та онлайн-зустрічам і вебінарам на платформі Clickmeeting упродовж місяця я мала прекрасну нагоду ознайомитися з польською культурою безпосередньо від самих жителів Польщі, практично використовувати свої знання, здобуті в університеті, та, звичайно ж, розвивати  професійні вміння й навички. Наприклад, на вечорі польської поезії я продекламувала вірш Марії Павліковської «Bez ciebie». Дуже вдячна за можливість участі в цьому проєкті. Сподіваюся, мені ще не раз випаде така нагода».

Віримо, що з новим віртуальним викликом К-ПНУ впорається й академічна мобільність посяде чільне місце в освітніх програмах!

Відділ міжнародних зв’язків