Акватур річкою Смотрич: слухачі Підготовчого відділення для іноземних громадян та осіб без громадянства пізнають краєвиди Кам’янця-Подільського

Акватур річкою Смотрич: слухачі Підготовчого відділення для іноземних громадян та осіб без громадянства пізнають краєвиди Кам’янця-Подільського

11 травня звичайний будній день закінчився приємною прогулянкою річкою Смотрич на тримаранах. Акватур було організовано для слухачів Підготовчого відділення для іноземних громадян та осіб без громадянства, щоб показати красу Кам’янця-Подільського зовсім з іншого ракурсу. Слухачі були надзвичайно захоплені природою околиць міста та Смотрицького каньйону. Спокійна течія річки Смотрич, чисте весняне повітря, пташиний спів подарували величезне задоволення від вечірньої аквапрогулянки.

Щиро дякуємо інструкторові акватуру, доценту кафедри географії та методики її викладання Ігорю Касіянику за інформативну та насичену аквапрогулянку та ініціаторці заходу, кандидату філологічних наук, доценту, завідувачу кафедри теорії та методик початкової освіти, викладачеві Підготовчого відділення для іноземних громадян та осіб без громадянства Наталії Гудимі.

Упродовж акватуру слухачів супроводжувала провідний фахівець по роботі з іноземними студентами відділу міжнародних зв’язків Людмила Коновальчук.

Віримо, що такі спільні заходи стануть гарною традицією в Кам’янець-Подільському національному університеті імені Івана Огієнка!

Відділ міжнародних зв’язків