У К-ПНУ відбувся ІІ (очний) тур Всеукраїнських олімпіад для вступників

У К-ПНУ відбувся ІІ (очний) тур Всеукраїнських олімпіад для вступників

15 травня в навчальному корпусі № 1 Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка відбувся ІІ (очний) тур Всеукраїнських олімпіад Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка для професійної орієнтації вступників на основі повної загальної середньої освіти з навчальних предметів: українська мова та література, історія України, математика, фізика, біологія, географія, англійська мова.

Всеукраїнські олімпіади проводять із метою виявлення, розвитку обдарованої молоді, допомоги у виборі професії, залучення на навчання до університету.

Учасникам олімпіад надають можливість перевірити рівень своєї підготовки до проходження ЗНО та вступу до вищих навчальних закладів.

Участь у ІІ турі взяли з:

англійської мови – 2 особи;

української мови – 9 осіб;

історії України – 6 осіб;

математики – 13 осіб;

фізики – 2 осіб;

біології –8 осіб;

географії – 32 осіб.

Переможцям Всеукраїнських олімпіад Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка надають додаткові бали (від 1 до 20) до одного з предметів сертифікату ЗНО під час вступу на спеціальності: 012 Дошкільна освіта, 013 Початкова освіта, 014.04 Середня освіта (Математика), 014.05 Середня освіта (Біологія та здоров’я людини), 014.07 Середня освіта (Географія), 014.08 Середня освіта (Фізика), 091 Біологія, 101 Екологія, 106 Географія.

Відділ профорієнтаційної роботи, доуніверситетської підготовки та

сприяння працевлаштуванню випускників університету