Новий практичний досвід студентів спеціальності Політологія

Новий практичний досвід студентів спеціальності Політологія

З 17 травня до 11 червня магістранти спеціальності 052 «Політологія» проходили виробничу практику на базі Центру соціологічних досліджень Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка та в Кам’янець-Подільському міському осередку партії «Європейська Солідарність». З огляду на злагоджену роботу керівників практики від університету (Вадим Маркітантов, доцент, кандидат політичних наук) та керівника бази практики (Василь Кобильник – голова міського осередку партії «Європейська Солідарність», доцент, кандидат політичних наук) магістранти отримали новий досвід і поглибили свої професійні знання.

Упродовж проходження практики студенти здійснювали моніторинг інформації, самостійно створювали новини, готували публікації. Таким чином, студентам вдалося покращити комунікативні навички, технологічність, роботу з документообігом та електронними базами, а також виявити творчий підхід.

Магістранти продемонстрували свої найкращі професійні та моральні якості, що й дало можливість їм та керівникам практики якісно й ефективно виконати свою роботу та досягти гарних результатів.

Висловлюємо подяку координаторам за можливість практичного самовдосконалення!

Надія Кіндрачук,
студентка 1 курсу магістратури спеціальності 052  Політологія