16 листопада 2015 р. студенти ІІ курсу галузі знань 1401 Сфера обслуговування напряму підготовки 6.140101 Готельно-ресторанна справа у рамках вивчення дисципліни «Організація готельного господарства» відвідали екскурсію, яку їм провели у готелі «Reikartz Кам’янець-Подільський». Керуючий готелем Андрій Корчак показав та розповів про діяльність основних структурних підрозділів: рецепції, кав’ярні, ресторану, диско-бару, SPA-салону. Студенти мали змогу побачити готельні номери різного класу та отримати вичерпні відповіді на питання, які їх цікавили. Дві години екскурсії пролетіли непомітно, а студенти напряму підготовки готельно-ресторанна справа були переповнені враженнями. Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи та готель «Reikartz Кам’янець-Подільський» визначили напрями подальшої плідної співпраці.
Студенти напряму підготовки готельно-ресторанна справа упродовж семестру набували професійних знань, умінь і навичок під час вивчення дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства». Лабораторні заняття проходили у лабораторії технології виготовлення продукції (товарів, робіт, послуг) кафедри туризму та готельно-ресторанної справи. Студенти засвоїли організацію технологічного процесу на підприємстві ресторанного господарства, ознайомились з технологією приготування різноманітних страв. Процес навчання був змістовним, креативним і смачним.
Вероніка Буторіна, заступник декана економічного факультету
з наукової роботи та інформатизації навчального процесу