Школа молодого психолога

Школа молодого психолога

У суботу, 20 лютого 2016 року, заняття у Школі молодого психолога проводила кандидат психологічних наук, доцент Славіна Наталія Сергіївна. Тема заняття: «Психологічні аспекти становлення і розвитку сімейних відносин».

Під час заняття учасники Школи молодого психолога дізналися про теорії вибору шлюбного партнера, специфіку дошлюбного періоду, фактори стабільності шлюбу та сім’ї, кризисні періоди шлюбу, подружні конфлікти та розлучення як соціально-психологічний феномен.

На занятті учасники Школи молодого психолога ознайомились з історією становлення «Психології сім’ї та сімейних відносин», з основними поняттями та категоріями «Психології сім’ї та сімейних відносин», з досягненнями світової психології в сфері надання психологічної допомоги сучасній сім’ї.

Учасники Школи переконались у необхідності застосування психологічних знань про сім’ю у професійній діяльності практичного психолога, у системі діяльності психологічної служби. Особливий інтерес учасників Школи молодого психолога викликала інформація про специфіку дошлюбного періоду, зокрема, про період залицяння та вік майбутньої подружньої пари. На занятті переважав позитивний мікроклімат.

На практичній частині заняття була проведена проективна методика – «Малюнок сім’ї» з подальшою інтерпретацією та обговоренням, що уможливило ефективніше закріплення нового матеріалу.

Наступне заняття у Школі молодого психолога відбудеться у суботу, 27 лютого 2016 р., о 12 год.

Ми чекаємо Вас за адресою: вул. Польський ринок, 6, м. Кам’янець-Подільський, кафедра загальної та практичної психології, аудиторія № 21, факультет корекційної та соціальної педагогіки і психології, Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка.

З питань роботи Школи молодого психолога звертатися до кандидата психологічних наук, доцента Славіної Наталії Сергіївни. Контактний телефон: 0969288176

Кафедра загальної та практичної психології