Курси з вивчення іноземних мов для викладачів від Лінгвістичного

Курси з вивчення іноземних мов для викладачів від Лінгвістичного

Лінгвістичний центр Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка запрошує викладачів на курси з вивчення іноземних мов (англійська, німецька, польська).

Спеціально розроблений курс  передбачає комунікативний підхід до вивчення мов з використанням новітніх методів та технологій.  Цей курс сприятиме ефективній та успішній участі у програмах міжнародної академічної мобільності: участь у спільних проектах, викладання, наукове дослідження, наукове стажування, підвищення кваліфікації.

Зауважимо, що сертифікат про підтвердження знання іноземної мови є необхідним документом для подачі заявки на участь у програмах міжнародної академічної мобільності, зокрема участь за напрямом програми Еразмус+ (КА1: Міжнародна кредитна мобільність).

Навчання забезпечують сертифіковані викладачі  з міжнародною кваліфікацією (ТКТ Cambridge English Assessment).

Також нагадуємо про підготовчі курси  до складання міжнародного іспиту з англійської мови рівня В2 (Upper Intermediate) для отримання сертифікату міжнародного зразка від Cambridge English Assessment, який відбудеться у червні 2019 року в університеті Огієнка.

Лінгвістичний центр