Дистанційне навчання – новий освітній досвід

Дистанційне навчання – новий освітній досвід

Дистанційне навчання – новий освітній досвід, який уже встиг посісти належне місце в педагогічному середовищі факультету фізичної культури.

Дистанційне навчання відкриває студентам доступ до нетрадиційних джерел інформації, підвищує ефективність самостійної роботи, дає зовсім нові можливості для творчості, закріплення професійних навичок, а викладачам дозволяє реалізовувати принципово нові форми і методи навчання (чат-заняття, веб-заняття, веб-форуми, веб-конференції).

Сьогодні освітній процес у Кам’янець-Подільському національному університеті імені Івана Огієнка проходить за розкладом та в зручному для студентів місці за допомогою сучасних інформаційно-комунікаційних технологій. Для реалізації дистанційного навчання в університеті викладачі факультету фізичної культури  використовують онлайн-середовище електронного навчання, яке розроблене на платформі MOODLE К-ПНУ імені Івана Огієнка.

Платформа MOODLE дає змогу викладачеві самостійно створювати курс та керувати  ним, контролювати доступ до нього, використовувати часові обмеження, створювати власні системи оцінювання знань, контролювати надсилання для перевірки виконаних студентами завдань.

За інформацією факультету фізичної культури