Студент дня: Юлія Таранюк

Студент дня: Юлія Таранюк

Рубрика “Студент дня” продовжує знайомити читачів  зі студентами нашого вишу. Сьогодні  «студентом дня»  стала Юлія Таранюк, студентка IV курсу факультету української філології та журналістики.

Улюблене місце в університеті

Раніше любила проводити перерви в їдальні, там був буфет. На четвертому курсі помітила, що гарним і затишним місцем є наш верхній читальний зал.

Чому саме такий напрям у навчанні ти обрала?

Я хотіла бути акторкою, але згодом зрозуміла, що потрібно обирати щось реальніше… Обрала журналістику. Звичайно, коли ти тільки починаєш навчатися, в голові є вже якась «картинка.» Зараз я четвертокурсниця  і розумію, що професія журналіста в наш час є важливою та відповідальною, вона потребує повної віддачі від тебе.

Найкраща підготовка до сесії

Потрібно систематично вчитися, регулярно відвідувати заняття, тоді знання будуть глибокими, а підготовка до іспитів буде мінімальною, тоді не буде недоспаних ночей.

Ідеальний обід студента

Я від їжі не залежу, моє харчування – це здебільшого перекуси. Віддаю перевагу раф-каві та роліні в кав’ярні навпроти університету.

Чи береш ти активну участь у заходах університету, факультету?

Ініціативи з мого боку не лунає. Двічі я брала участь у «Дефіле вишиванок», а також у факультетському балу. Буду активною там, де є компанія, друзі, одногрупники. Це завжди весело та цікаво.

Анна Омелянчук, студентка ІІ курсу факультету української філології та журналістики