Зустріч заступників деканів із міжнародних зв’язків К-ПНУ

Зустріч заступників деканів із міжнародних зв’язків К-ПНУ

11 березня в режимі онлайн відбулася зустріч заступників деканів із міжнародних зв’язків. Команда однодумців у дружній атмосфері обговорювали та планували наші подальші кроки.

Зокрема, обговорювали участь студентства факультетів у заходах програми «Активні громадяни» від Британської Ради. У зустрічі взяв участь Максим Сльозкін, магістрант історичного факультету, сертифікований фасилітатор Британської Ради в Україні.

Було погоджено шляхи ефективної комунікації на факультетах щодо участі учасників освітнього процесу в інформаційних заходах різноманітних міжнародних програм та проєктів.

Окрему увагу було звернено на діяльність Проєктно-освітнього центру «Агенти змін» Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника в межах напряму «Проєктний менеджмент» секретаріату Українського Дослідницького Соціального Консорціуму. Така співпраця, започаткована 09 березня 2021, відкриває для К-ПНУ можливості долучення до міжінституційної мережі, яка покликана реалізовувати як загальноукраїнські, так і міжнародні проєкти, отримання нових знань із проєктного менеджменту тощо.

Попереду багато цікавих і креативних ідей, які ми спільно готові реалізовувати!

Відділ міжнародних зв’язків