К-ПНУ – на форумі «Ініціатива’21»

К-ПНУ – на форумі «Ініціатива’21»

25 червня 2021 року в cесійній залі Кам’янець-Подільської міської ради відбувся 9-й форум розвитку громадянського суспільства і молодіжної політики «Ініціатива’21».

Цей захід є платформою для презентації проєктів і кращих практик представників громадського сектору, панельних дискусій на тему розвитку молодіжної політики, навчання, спілкування та обміном досвідом у сфері організаційного розвитку благодійних та громадських організацій.

Цьогоріч до участі у форумі долучилися представники Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка.

Відтак Оксана Почапська, доцент кафедри журналістики, керівник ГО «Подільська освітня платформа» розповіла про Медіаграмотний HUB: вільний освітній простір – можливості для молодих журналістів Кам’янця-Подільського та про співпрацю з IREX, British Embassy й іншими освітніми організаціями та інститутами громадянського суспільства.

Максим Сльозкін, магістрант 1 курсу історичного факультету, співзасновник ГО «Подільська освітня платформа» окреслив основні моменти співпраці К-ПНУ з Британською Радою в Україні в межах програми «Активні Громадяни», розповів про синергію проєктів («САМ», DigEco (KA2 Erasmus+) та «Active Citizrens») в контексті міжінституційної співпраці Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка з Приазовським державним технічним університетом.

Під час форуму в будівлі міської ради відбувалися зйомки нового гостросюжетного фільму, основні події якого, відповідно до сценарію, відбуваються в стінах Кам’янець-Подільської міської ради.

Учасники мали нагоду долучитися до панельних дискусій «Перспективи розвитку молодіжної політики: механізми впливу молоді на розвиток Кам’янця-Подільського та Хмельниччини» та «Молодь і бізнес. Успішні практики молодіжного підприємництва».

Щиро дякуємо випускникові К-ПНУ, режисеру Андрію Зайцю та всій команді за ініціативність і відмінну організацію схожих заходів.

Оксана Почапська, доцент кафедри журналістики
Максим Сльозкін, магістрант 1 курсу історичного факультету