20 вересня на природничо-економічному факультеті для студентів напрямів підготовки “Туризм” та “Готельно-ресторанна справа” було проведено “POTATO FEST”.
Студенти готували різноманітні страви з картоплі: фаршировану картоплю, печену, картопляну запіканку, пиріжки з картоплею та багато інших картопляних страв. Щоб усіх нагодувати, використали понад 25 кг картоплі.
Організували свято кафедра туризму та готельно-ресторанної справи. “Особливої ідеї не вкладали в цей захід, просто вирішили зробити свято для своїх студентів, яке, переконана, вдалося на славу!”, – старший викладач кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Богдана Опря.
Усі охочі мали можливість насолодитися смачними стравами з картоплі.
Пресцентр