Засідання вченої ради та конференції трудового колективу К-ПНУ

Засідання вченої ради та конференції трудового колективу К-ПНУ

29 вересня відбулося чергове засідання вченої ради К-ПНУ. Розпочав роботу засідання ректор університету Сергій Копилов, який запропонував для обговорення основні положення проєкту Статуту Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка (нова редакція).

Володимир Дубінський, перший проректор університету, проаналізував стан успішності здобувачів денної та заочної форм здобуття вищої освіти за результатами літньої екзаменаційної сесії 2020-2021 навчального року, результати атестації здобувачів першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти й основні завдання колективу університету з удосконалення організації освітньої діяльності, підвищення якості підготовки фахівців.

Геннадій Бесарабчук, керівник навчально-методичного центру забезпечення якості освіти, ознайомив членів вченої ради з результатами складання випускниками університету єдиного вступного іспиту (ЄВІ) з іноземної мови для вступу на навчання з метою здобуття ступеня магістра на основі здобутого ступеня вищої освіти „бакалавр“ та закцентував увагу на основних завданнях щодо вдосконалення якості підготовки здобувачів вищої освіти з іноземної мови. Про стан і завдання підвищення публікаційної активності науково-педагогічних працівників кафедр педагогічного факультету, в тому числі у наукових виданнях, що індексуються наукометричними базами Scopus та Web of Science Core Collection доповіла Світлана Миронова, проректор з наукової роботи.

Зореслава Шевчук, керівник пресцентру, презентувала Брендбук Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка для затвердження.

За результатами засідання вченої ради було прийнято низку важливих рішень.

Після засідання вченої ради відбулась конференція трудового колективу, на якому було погоджено Статут Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка в новій редакції.

Пресцентр