Гостьова лекція для здобувачів вищої освіти освітньо-професійної програми 053 Психологія

Гостьова лекція для здобувачів вищої освіти освітньо-професійної програми 053 Психологія

27 жовтня в межах проєкту «Гостьові професори» для здобувачів вищої освіти освітньо-професійної програми 053 Психологія та викладачів ЗВО було організовано та проведено онлайнову лекцію  на тему: «Місія психологічної служби у системі освіти України» (із застосуванням платформи Google Meet).

Лекцію провів директор Українського науково-методичного центру практичної психології  і соціальної роботи НАПН України, член-кореспондент НАПН України, доктор психологічних наук, професор, заслужений діяч науки і техніки, кавалер Ордена «За заслуги» ІІІ ступеня Віталій Панок.

Студенти спеціальності 053 Психологія першого (бакалаврського) рівня вищої освіти,  другого (магістерського) рівня вищої освіти та викладачі кафедри загальної та практичної психології факультету спеціальної освіти, психології і соціальної роботи К-ПНУ зацікавлено слухали лекцію Віталія Григоровича та активно долучилися  до діалогу щодо бачення психологічної служби у системі освіти України.

Лекція відбулася в творчій та дружній атмосфері. Презентований матеріал викликав зацікавленість у здобувачів вищої освіти, які переконались у важливості та перспективності обраної професії.

Оксана Чайковська, кандидат психологічних наук,

доцент кафедри загальної та практичної психології