Фінальні зустрічі в межах проєкту «Школа професійного розвитку викладачів К-ПНУ 2022»

Фінальні зустрічі в межах проєкту «Школа професійного розвитку викладачів К-ПНУ 2022»

16 червня 2022 р. відбулася фінальна зустріч учасників проєкту, спікером якої був Володимир Дубінський, перший проректор, кандидат історичних наук, доцент.

Під час зустрічі Володимир Анатолійович ознайомив учасників проєкту з головними пріоритетами діяльності К-ПНУ в умовах воєнного стану, зокрема щодо заходів із забезпечення захисту й безпеки учасників освітнього процесу та працівників університету, здійснення освітнього процесу й забезпечення його належної якості в умовах використання дистанційних технологій навчання, особливості організації і проведення вступної кампанії до університету у 2022 р., початку нового 2022-2023 н. р. та інші питання з проблем та перспектив діяльності Університету Огієнка як закладу вищої освіти України.

Окрім того, спікер зауважив, що реформування освіти в Україні на сьогодні відіграє важливу роль у житті та професійній діяльності науково-педагогічних працівників, адже беручи до уваги сучасні тенденції, є потреба в реалізації нових концептуальних підходів у підготовці майбутніх фахівців для забезпечення належного рівня професіоналізму, компетентності та конкурентоспроможності випускників університету на ринку праці як нової генерації сучасних фахівців спеціальностей К-ПНУ.

Висловлюємо щирі слова вдячності всім учасникам проєкту «Школа професійного розвитку викладачів К-ПНУ 2022» за співпрацю в його реалізації.

Попереду – нових 100 років успіху!

Навчально-методичний центр
забезпечення якості освіти