Волонтеримо (студенти-економісти працюють на гуманітарному фронті)

Волонтеримо (студенти-економісти працюють на гуманітарному фронті)

Із початком повномасштабної війни в Україні студенти спеціальностей Економіка підприємства, Облік і оподаткування та Підприємництво, торгівля  вирішили не стояти осторонь.
З першого дня оголошення воєнного стану молодь долучилась до волонтерського руху за місцем проживання, відтак студентка І курсу спеціальності 051 Економіка. Економіка підприємства Олександра Бурбенко сортувала і обліковувала гуманітарну допомогу, створювала патріотичні сувеніри для друзів України за кордоном.

Студентка 2 курсу спеціальності 076 Підприємництво, торгівля Мирослава Столярець виступала на благодійних концертах у складі зіркового дуету “Ватра”, плела маскувальні сітки та готувала страви для оборонців.

Студентка 4 курсу Ангеліна Глушко з громадою готувала смаколики для військових на передову і допомагала на волонтерському складі.
Студенти Роман Повх, Максим Римар, Олександр Семків та Максим Шупарський розвантажували гуманітарну допомогу та сприяли упорядкуванню складів волонтерської громадської організації.

Також патріотична молодь долучалась до протидії ворогові у соцмережах, інтернет-просторі, донатили кошти для придбання необхідних для армії речей. Кожен майбутній економіст нашого університету вірить у перемогу України, наближаючи її усіма можливими способами.

Кафедра економіки підприємства пишається студентами-волонтерами та дякує їм за такий вагомий внесок у боротьбі з агресором!

Кафедра економіки підприємства