Керівництво К-ПНУ серед учасників науково-практичної конференції «Освіта, освітяни – незламні у війні»

Керівництво К-ПНУ серед учасників науково-практичної конференції «Освіта, освітяни – незламні у війні»

18 серпня відбулася Міжнародна серпнева педагогічна науково-практична конференція «Освіта, освітяни – незламні у війні».

Після пленарного засідання Серпневої конференції учасники продовжили зустрічі в межах роботи дванадцяти локацій в онлайн та офлайн-режимах.

В. о. проректора з науково-педагогічної роботи, керівник навчально-методичного центру забезпечення якості освіти Геннадій Бесарабчук взяв участь у роботі локації «Навчання педагогічної еліти».

У межах роботи секції обговорили питання:
– Національна Школа Управлінських Кадрів;
– Еко-система психологічної допомоги в сфері освіти;
– Організація підвищення кваліфікації педагогічних працівників у сучасних умовах викликів;
– Мережа Українських Освітніх Хабів – дієвий механізм забезпечення можливості навчання учасників освітнього процесу та дорослих, як в Україні, так і поза її межами;
– Всеукраїнський проєкт із профорієнтації та побудови кар’єри «Обери професію своєї мрії»

У роботі секції «Вища та фахова передвища освіта в контексті глобальних викликів» взяла участь проректор з наукової роботи, доктор педагогічних наук, професор Світлана Миронова. Присутні обговорили пріоритетні напрями державної політики у сфері освіти в новому 2022/2023 навчальному році, особливості організації та забезпечення освітнього процесу на період дії правового режиму воєнного стану тощо.

Пресцентр