Відвідання студентами-економістами Кам’янець-Подільської міської ради під час проходження практики з регіональної економіки

Відвідання студентами-економістами Кам’янець-Подільської міської ради під час проходження практики з регіональної економіки

24 травня здобувачі вищої освіти кафедри економіки підприємства К-ПНУ разом із керівником відділу фандрайзингу, доцентом Веронікою Буторіною під час проходження практики з регіональної економіки відвідали Кам’янець-Подільську міську раду. У пресцентрі з молоддю зустрілися заступник міського голови Олександра Шевчук, начальник фінансового управління Оксана Гут, в.о. директора департаменту економіки та розвитку інфраструктури міста Ірина Кульчицька.

Заступник міського голови поінформувала про особливості програми соціально-економічного розвитку громади та її соціально-економічного становища. Студенти відвідали зал засідань Кам’янець-Подільської міської ради, де ознайомились з основними процедурами ухвалення важливих для громади економічних рішень й ініціатив.

Начальник фінансового управління розповіла майбутнім економістам про механізм формування бюджету, а також пріоритетні напрями доходів і витрат територіальної громади.

В.о. директора департаменту економіки та розвитку інфраструктури міста детально проінформувала студентів про розвиток промисловості й підприємництва, промоцію бізнесу Кам’янеччини, значення грантової активності територіальних громад, співпрацю з містами-побратимами. Ірина Кульчицька також ознайомила гостей зі структурою і змістом сайту Кам’янець-Подільської міської ради.

Учасники зустрічі підкреслили значення економічної освіти для розвитку країни та її регіонів, наголосивши на продовженні співпраці між органами місцевого самоврядування і Кам’янець-Подільським національним університетом імені Івана Огієнка.

Кафедра економіки підприємства