Чергове засідання вченої ради К-ПНУ

Чергове засідання вченої ради К-ПНУ

30 травня відбулось чергове засідання вченої ради університету.

Зустріч розпочав ректор К-ПНУ Сергій Копилов, який вручив першому проректору Володимиру Дубінському Почесну грамоту Хмельницької обласної організації Національної спілки краєзнавців України за вагомий особистий внесок у збереження та примноження історико-культурної спадщини області, плідну краєзнавчу діяльність на теренах краю, значну організаторську роботу щодо проведення заходів у галузі краєзнавства, вагомий особистий внесок у справу навчання та виховання учнівської молоді та з нагоди Дня краєзнавця.

Також у бібліотчений фонд університету передали збірник наукових праць «Проблеми сучасної психології», матеріали ХVІ Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми психології особистості та міжособистісних взаємин», навчально-методичний посібник «Історія розвитку вокально-хорового мистецтва України».

Присутні обговорили низку важливих питань, зокрема стан підготовки докторів філософії та перспективи розвитку діяльності аспірантури (доповідала завідувач відділу аспірантури і докторантури Любов Дмитрецька).

Науково-педагогічні працівники представила результати роботи кафедр за 2019-2024 рр. та перспективи їхнього розвитку (кафедри німецької мови  – завідувач  Тетяна Калинюк і кафедри фізичної реабілітації та медико-біологічних основ фізичного виховання – завідувач  Евеліна Жигульова).

Про стан дотримання академічної доброчесності учасниками освітнього процесу факультету фізичної культури поінформував доцент кафедри фізичної реабілітації та медико-біологічних основ фізичного виховання, член комісії з питань академічної доброчесності К-ПНУ на 2024 рік Вадим Зданюк.

Під час зустрічі затвердили Список голів екзаменаційних комісій зі встановлення відповідності результатів навчання здобувачів вищої освіти вимогам освітньо-професійних програм, програм єдиних державних кваліфікаційних іспитів й присвоєння їм кваліфікації за ступенями вищої освіти „бакалавр“, „магістр“ у Кам’янець-Подільському національному університеті імені Івана Огієнка на 2024-2025 навчальний рік (доповідав перший проректор Володимир Дубінський).

За результатами засідання ухвалено низку важливих рішень.

Пресцентр