ГО «Національна академія наук вищої освіти України» проводить щорічний конкурс на краще видання

ГО «Національна академія наук вищої освіти України» проводить щорічний конкурс на краще видання

Громадська організація «Національна академія наук вищої освіти України» з метою всебічної підтримки освітян та науковців, талановитих молодих учених проводить щорічний конкурс на краще видання, яке отримало визнання серед наукової та освітянської спільноти (період видання: з 2022 р. до 2024 р. включно).

Термін подання конкурсних робіт і супровідних документів – до 30.11.2024 року.

Загальні вимоги до конкурсних робіт та супровідних документів:

  1. Конкурсні роботи подаються в електронному (на е-mail: nanvuz@ukr.net) та друкованому вигляді за адресою: 01054, м. Київ, вул. Олександра Кониського (колишня – Тургенєвська),11, офіс 1.1.
  2. На конкурс приймають:
  • монографії;
  • підручники;
  • навчальні посібники;
  • праці молодих вчених;
  • винаходи;
  • художня література.
  1. Супровідні документи:

3.1 Лист-подання, в якому вказується точна назва установи, вишу або іншої організації, що подає конкурсну роботу; назва праці; рік і місце її видання; видавництво, де віддруковано; прізвище, ім’я, по батькові, посада, місце роботи (або навчання) та основні дані про кожного автора (***обов’язково електронна адреса та номер мобільного телефону для контактів). Лист-подання підписується керівником підрозділу чи установи. Якщо керівник входить до складу авторів, лист візується його заступником. Якщо праця подається шляхом самовисування, то теж обов’язково зазначається назва праці; рік і місце її видання; видавництво, де віддруковано; прізвище, ім’я, по батькові, посада, місце роботи (або навчання) та основні дані про кожного автора (***обов’язково електронна адреса та номер мобільного телефону для контактів). Лист-подання підписується автором.

3.2 Анотація, яка містить коротку характеристику конкурсної роботи і її значення для освітнього процесу, наукових досліджень тощо (обсягом не більше двох сторінок друкованого тексту формату А4, шрифт 14), підписана авторами).

3.3 Згода на обробку персональних даних (додаток 3).

Організаційний внесок за участь у конкурсі становить 385 грн (для виготовлення дипломів лауреатів і сертифікатів учасників тощо).

Нащі реквізити: найменування отримувача: ГО «НАН ВО УКРАЇНИ»
Код одержувача: 35138443
Рахунок отримувача у форматі відповідно до стандарту IBAN:
UA383052990000026006046708017
Назва банку: АТ КБ «ПриватБанк»
Призначення платежу: «Оргвнесок за участь у конкурсі від ПІБ»

Примітка. На конкурс не приймаються роботи, які раніше були удостоєні премій НАН України чи галузевих академій або спеціальних премій інших відомств, що присуджуються за конкурсами, а також праці, де кількість авторів перевищує 5 осіб.

* * *

1. У конкурсі можуть брати участь наукові співробітники, викладачі, стажери-дослідники, докторанти та аспіранти закладів вищої освіти, науково-дослідних установ, вітчизняні і зарубіжні студенти.
2. Право висувати кандидатів на здобуття премій надається вченим радам закладів вищої освіти та НДІ, а також громадським організаціям або шляхом самовисування.
3. За результатами конкурсу переможцям видаються дипломи та сертифікати встановленого зразка.
4. У разі виникнення питань звертатися за електронною адресою: nanvuz@ukr.net.