Нагороди за вагомий внесок у розвиток фізичної культури і спорту та пропаганду здорового способу життя

Нагороди за вагомий внесок у розвиток фізичної культури і спорту та пропаганду здорового способу життя

13 вересня 2024 року в м. Кам’янець-Подільський на стадіоні імені Григорія Тонкочеєва відбулись урочитості з нагоди Дня фізичної культури і спорту.

Із вітальним словом до присутніх звернулися представники виконавчої влади міста. Декан факультету фізичної культури К-ПНУ, кандидат наук з фізичної культури і спорту, доцент, член виконавчого комітету відділення НОК України в Хмельницькій області Іван Стасюк нагородив 413 учнів дитячо-юнацьких спортивних шкіл м. Кам’янець-Подільський.

За вагомий внесок у розвиток фізичної культури і спорту, пропаганду здорового способу життя та з нагоди Дня фізичної культури і спорту Почесними грамотами виконавчого комітету Кам’янець-Подільської міської ради були нагороджені науково-педагогічні працівники та здобувачі факультету фізичної культури: декан факультету фізичної культури, кандидат наук з фізичної культури і спорту, доцент Іван Стасюк; завідувач кафедри спорту і спортивних ігор, кандидат наук з фізичної культури і спорту, доцент Микола Прозар; завідувач кафедри теорії і методики фізичного виховання, кандидат наук з фізичної культури і спорту, доцент Юрій Юрчишин; кандидат наук з фізичної культури і спорту, доцент кафедри спорту і спортивних ігор Майя Зубаль, старший викладач кафедри спорту і спортивних ігор Андрій Ладиняк; здобувач другого (магістерського) рівня спеціальності 017 Фізична культура і спорт Андрій Гадай; здобувач спеціальності 014 Середня освіта (Фізична культура) Борис Березніцький; здобувач спеціальності 017 Фізична культура і спорт Дем’ян Якимчук; здобувач спеціальності 017 Фізична культура і спорт Віктор Лісовий; здобувачка спеціальності 017 Фізична культура і спорт Валерія Сокальська.

Вітаємо колег зі святом та бажаємо подальших успіхів!

Спортивний клуб