Реалізація і планування спільних проєктів із Державним архівом Хмельницької області у сферах туризму та гостинності

Реалізація і планування спільних проєктів із Державним архівом Хмельницької області у сферах туризму та гостинності

17 вересня відбулась зустріч колективу та здобувачів вищої освіти кафедри туризму і готельно-ресторанної справи з директором Державного архіву Хмельницької області Катериною Бурдуваліс.

Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка має досвід тривалої і плідної співпраці з Державним архівом, про що й зазначила гостя. Представники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи вже беруть участь у дослідницьких проєктах в історичному, культурному, гастрономічному напрямах.

Катерина Миколаївна запропонувала поглибити спільну публікаційну діяльність, методичну роботу щодо популяризації туристичних об’єктів Хмельниччини, залучення здобувачів вищої освіти спеціальностей Туризм та рекреація, Готельно-ресторанна справа до проведення досліджень з використанням матеріалів архіву й участі в пізнавальних квестах на його території.

Завідувач кафедри Вероніка Буторіна наголосила на важливості регіонального вектора роботи кафедри як у науковій, так і в навчальній діяльності.

Науково-педагогічні працівники зацікавились можливістю участі в наукових заходах, ініційованих державним архівом Хмельницької області та можливістю долучення до робочих груп реалізації регіональних проєктів.

Кафедра туризму і готельно-ресторанної справи