Всесвітній день туризму та посвята першокурсників кафедри туризму та готельно-ресторанної справи

Всесвітній день туризму та посвята першокурсників кафедри туризму та готельно-ресторанної справи

27 вересня колектив кафедри туризму та готельно-ресторанної справи зі здобувачами спеціальностей Туризм та рекреація, Готельно-ресторанна справа відзначили Всесвітній день туризму посвятою першокурсників у студенти. На захід були запрошені учасники естрадного хору «Keepin sound» з художнім керівником Юлією Гаврашенко та гітаристом Сергієм Бурцевим Бахмутського фахового коледжу культури і мистецтв ім. І. Карабиця.

На території Нового замку учасники заходу виконували сучасні патріотичні та народні музичні композиції під акомпанемент гітари, частувались туристською кашею від кав’ярні-музею «Кава від поліцмейстера», взяли участь у невеличкому флешмобі.

Здобувачі вищої освіти і науково-педагогічні працівники кафедри занурились у невимушену атмосферу туристичного заходу, насолоджуючись неповторними краєвидами фортеці та Старого міста. Гості заходу отримали інформацію про умови вступу до Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка, зокрема за  спеціальностями кафедри.

Колектив кафедри туризму та готельно-ресторанної справи вдячний за сприяння в організації Всесвітнього дня туризму керівництву Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка, директорові Бахмутського фахового коледжу культури і мистецтв ім. І. Карабиця, директору Кам’янець-Подільського державного історичного музею-заповідника, власнику кав’ярні-музею «Кава від поліцмейстера».

Щиро вітаємо всіх із Всесвітнім днем туризму!

Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи