Тиждень активних зустічей з учнями ліцеїв м. Кам’янця-Подільського та м. Хмельницького

Тиждень активних зустічей з учнями ліцеїв м. Кам’янця-Подільського та м. Хмельницького

Зустрічі з учнями старших класів ліцеїв – один із найкращих способів популяризації ЗВО серед майбутніх абітурієнтів.

10 жовтня науково-педагогічні працівники К-ПНУ кандидат філологічних наук, старший викладач Наталія Сліпачук і кандидат педагогічних наук, доцент Тетяна Поведа зустрілися зі старшокласниками Кам’янець-Подільського ліцею № 17. Вони ознайомили учнів з історією становлення та функціонування університету, детально розповіли про освітні програми фізико-математичного факультету та факультету іноземної філології.

15 жовтня заступник директора навчально-наукового інституту української філології та журналістики з наукової роботи та міжнародних зв’язків, доктор педагогічних наук, доцент Анжеліка Попович, завідувач кафедри політології та філософії, кандидат політичних наук, доцент Ольга Віннічук і кандидат філологічних наук, доцент Наталія Фрасинюк поспілкувалися з учнями Кам’янець-Подільського ліцею № 3. Майбутні абітурієнти багато дізналися про особливості навчання в університеті та можливості подальшого працевлаштування.

17 жовтня відбулася зустріч з учнями старших класів Кам’янець-Подільського ліцею № 13, де завідувач кафедри слов′янської філології та загального мовознавства, кандидат філологічних наук, доцент Наталія Стахнюк ознайомила з перспективами вивчення іноземних мов. Особливу увагу доповідач приділила академічній мобільності і стажуванням за кордоном, які допомагають здобувачам не лише вдосконалювати знання, але й розширювати горизонти.

Того ж дня декан історичного факультету, кандидат історичних наук, доцент Анатолій Глушковецький зустрівся з одинадцятикласниками Комунального закладу загальної середньої освіти «Ліцей №6 імені Назара Макаренка Хмельницької міської ради», де розповів про факультет, який очолює, і зазначив, що навчання в університеті забезпечує висококваліфікований професорсько-викладацький склад.

18 жовтня відбулася зустріч з учнями Кам’янець-Подільського ліцею № 15. Декан факультету іноземної філології, кандидат філологічних наук, доцент кафедри англійської мови Алла Хоптяр і завідувач кафедри німецької мови, кандидат педагогічних наук, доцент Тетяна Калинюк поділилися інформацією про факультет іноземної філології та ознайомили з успішним досвідом здобувачів, які взяли участь міжнародній програмі Еразмус+, а кандидат історичних наук, старший викладач Олександр Юга розповів одинадцятикласникам про перспективи вступу на спеціальності історичного факультету.

Щиро дякуємо ліцеям за організацію зустрічей і можливість поспілкуватися з учнями!

Відділ профорієнтаційної роботи, доуніверситетської підготовки та
сприяння працевлаштуванню випускників університету