Доцент Таїсія Веселовська розповіла про кулінарні особливості Поділля на проєкті «Поговоримо про…»

Доцент Таїсія Веселовська розповіла про кулінарні особливості Поділля на проєкті «Поговоримо про…»

6 листопада доцент кафедри туризму та готельно-ресторанної справи К-ПНУ Таїсія Веселовська була запрошена в ролі спікера на проєкт «Поговоримо про…», який реалізує Кам’янець-Подільський державний історичний музей-заповідник.

Гості заходу поринули в ароматну подорож у часі, дізналися, що кухня Поділля — це не лише про смак, а й про філософію життя: поєднання працьовитості, щедрості природи і святкового духу навіть у будні. Цікаві факти пролунали про борщ, галушки, юшку, ковбасу, голубці, вареники та суперфуд амарант.

Виступ кандидата технічних наук Таїсії Євгенівни прийшли послухати кам’янчани, здобувачі вищої освіти спеціальності Готельно-ресторанна справа та викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка.

Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи