Міжнародний тренінг-марафон “Навчання – Якість – Моніторинг”

Міжнародний тренінг-марафон “Навчання – Якість – Моніторинг”

У рамках Х міжнародної науково-практичної конференції “Вища освіта України у контексті інтеграції до європейського освітнього простору”, що відбувалася у м.Київ 19-21 листопада, відбувся І Міжнародний тренінг-марафон “Навчання – Якість – Моніторинг” і навчально-демонстраційні сесії “Інноваційні методи викладання в європейській освітній практиці”, “Інновації в освітньому менеджменті: стратегічне планування, проектний менеджмент, технології управління якістю”, “Комп’ютерні технології в сучасній освіті: революція можливостей”.

У роботі конференції та навчально-демонстраційної сесії брали участь фахівці з України, Білорусії, Італії, Туреччини, Угорщини, Болгарії, США, Росії. Були запрошені й спеціальні гості – представники донорських організацій та міжнародних програм у сфері освіти, експерти Європейської комісії з питань культури й освіти.

Учасники з факультету іноземної філології – Братиця А.Г., Гавловська Т.А., Микуляк М.І. – отримали сертифікати участі, що засвідчують підвищення їх професійної кваліфікації.

Володимир Кшевецький,
декан факультету іноземної філології