Чергове заняття у Школі молодого психолога

Чергове заняття у Школі молодого психолога

У суботу, 12 грудня 2015 року, заняття у Школі молодого психолога проводила кандидат психологічних наук, доцент Славіна Наталія Сергіївна. Тема заняття − «Соціально-психологічна модель сімейних відносин».

Під час заняття учасники Школи молодого психолога дізнались, що одним із важливих напрямків діяльності практичного психолога є надання психологічної допомоги сім’ї, яка насамперед залежить від особистості психолога та його життєвої позиції. Розглядались тенденції розвитку сім’ї, пов’язані з поляризацією суспільства, девіантні та нетрадиційні форми сімейної організації, які відображені в міжнародних класифікаціях нових типів сімей та інші актуальні питання.

Учасники Школи молодого психолога дійшли висновку, що вивчення різних аспектів подружнього життя забезпечує всебічне уявлення про сімейну ситуацію та дозволяє обумовити програму психологічної допомоги сім’ї. Особливий інтерес учасників Школи молодого психолога викликало питання про основні типи виховання в сім’ї та вплив особливостей виховання на розвиток особистості дитини. На занятті панувала атмосфера доброзичливості та взаєморозуміння.

До уваги учасників Школи молодого психолога.

На час новорічно-різдвяних свят у Школі молодого психолога зимові канікули! Наступне заняття відбудеться 13 лютого 2016 року. Чекаємо на Вас і вітаємо з прийдешніми святами.

Минулий рік був насичений подіями, напруженною працею, спільними й особистими звершеннями. Віримо, що у році прийдешньому Ви відчуєте турботу з боку колег, тепло друзів та близьких.
Щастя Вам, міцного здоров’я, здійснення найзаповітніших бажань! Нехай ці свята стануть вісниками оновлення, принесуть Вам і Вашій родині добро, мир та добробут. Бажаємо, щоб у Новому 2016 році Ви зробили все те, про що так давно мрієте та стали студентами Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка!

Кафедра загальної та
практичної психології