Набір у команду черлідерів

Набір у команду черлідерів

Наприкінці березня в університеті було створено групу черлідерів для підтримки студентських спортивних команд вишу (Черлідинг – вид спорту, який поєднує в собі елементи шоу і видовищних видів спорту – танці, гімнастика, акробатика). Сьогодні тренування відвідують уже 22 студентки.

За якихось два місяці наші черлідери взяли участь у різних спортивно-масових заходах, серед яких перший чемпіонат з американського футболу, який відбувся в Кам’янці-Подільському, відкриття обласної спартакіади з легкої атлетики, відкриття туристичного сезону міста  та інші. Потрапили наші дівчата й на TV.

Після першого виступу  кількість охочих стати черлідером К-ПНУ імені Івана Огієнка зросла настільки, що було вирішено провести декілька турів відбору.
У відборі можуть брати участь активні, енергійні, життєрадісні юнаки та дівчата  віком від 17 до 25 років. Серед основних вимог – танцювальна і спортивна  підготовка.  Учасники відбору повинні подати заявку у групу «Черлідери К-ПНУ імені Івана Огієнка» (https://vk.com/club119196190) (зразок заявки додається ЗАЯВКА У ЧЕРЛІДЕРИ), підготувати танцювальний, акробатичний, гімнастичний номер (тривалість виступу – до 2 хвилин) та стежити за розкладом проведення відбіркових турів.
Перший тур відбуватиметься 4 травня 2016 року з 16.30 до 18.00 в актовій залі головного корпусу К-ПНУ імені Івана Огієнка (адреса: вул. Огієнка, 61).

Тетяна Левицька, директор
студентського клубу