Студентський Кубок України з баскетболу

Студентський Кубок України з баскетболу

17 травня в Чернівцях у спортивно-оздоровчому комплексі «Олімпія» відбулися зональні змагання студентського Кубку України (IV Студентських спортивних ігор України серед ВНЗ) з баскетболу 3х3 серед чоловіків та жінок. У змаганнях брали участь команди вищих навчальних закладів, які посіли І-ІІІ місця в регіональному етапі Кубку (обласні Спортивні ігри серед вищих навчальних закладів).

Хмельниччину представляли жіноча та чоловіча команди з Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка (тренер чоловічої команди Одайник В.В, тренер жіночої команди Гордєєва Є.В.).

Наша чоловіча команда, зустрівшись у фіналі з командою Ужгорода, виборола перемогу з рахунком 11:9 та посіла перше місце в дивізіоні «Захід».

Жіноча команда виборола третє місце та разом із чоловічою здобула право на виступ у фінальній частині студентського Кубку України, що відбудеться у місті Києві.

Тренери та команда дякують за підтримку ректорові Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка Сергію Копилову, деканові факультету фізичної культури Миколі Солопчуку, завідувачеві кафедри спорту і спортивних ігор Івану Стасюку.

Спортклуб