Завершилася ІV міжнародна студентська Інтернет-конференція «Англійська мова у міждисциплінарному контексті безперервної освіти»

Завершилася ІV міжнародна студентська Інтернет-конференція «Англійська мова у міждисциплінарному контексті безперервної освіти»

Учетверте кафедра англійської мови КПНУ імені Івана Огієнка ініціює та виступає головним організатором міжнародної студентської Інтернет-конференції «Англійська мова у міждисциплінарному контексті безперервної освіти», яка проводилася 18-30 квітня 2016 року. Постійним співорганізатором конференції є Стамбульський університет імені Сабахатіна Заіма (Туреччина). Конференція стала різноплановою та довершеною подією завдяки партнерам: Університету Миколи Коперника (м. Торун, Польща), ННІ іноземної філології Житомирського державного університету імені Івана Франка та Донецькому національному університету (м. Вінниця).

Новостворений офіційний і постійно діючий сайт конференції www.english.context.kpnu.edu.ua виявився чудовим віртуальним майданчиком для 40 студентів-учасників, які представили доповіді та мали можливість вступити у жваву наукову дискусію з проблем сучасної лінгвістики, перекладознавства та методики викладання іноземних мов. Робота конференції була організована за такими секціями: когнітивні підходи до мови та мовлення; мовна структура, семантика, синтаксис; перекладознавство; вивчення та навчання другої іноземної мови. Студенти отримали сертифікати, які засвідчують їхню участь у конференції, та електронну версію матеріалів конференції.

P.S. Запрошуємо студентів до участі у ювілейній V міжнародній студентській Інтернет-конференці, яка відбудеться навесні наступного року.

Оргкомітет