Нова українська школа: нові підходи

Нова українська школа: нові підходи

Днями у Кам’янець-Подільському національному університеті імені Івана Огієнка відбувся науково-практичний семінар “Нова українська школа: нові підходи”.
Із вітальним словом до присутніх звернувся Геннадій Бесарабчук, керівник навчально-методичного центру забезпечення якості освіти. Він закцентував увагу на тому, що реформа освіти в Україні є важливим аспектом у національному державотворенні.

Наталія Гудима, завідувач кафедри теорії та методик початкової освіти, кандидат філологічних наук, доцент доповіла про роботу викладачів університету стосовно впровадження ідей концепції НУШ в освітній процес закладу вищої освіти.

Надзвичайно цікавими та інформативними були доповіді кандидата психологічних наук, старшого викладача кафедри теорії та методик дошкільної і початкової освіти Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Оксани Романової та викладачів Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка – кандидата педагогічних наук, доцента Тетяни Франчук та кандидата фізико-математичних наук, доцента Ольги Гнатенко.

Про практичне впровадження концепції Нової української школи розповіли вчителі початкових класів Світлана Владишевська (НВК №14), Надія Войтова (ЗОШ №15) та Інна Гречанюк  (НВК №14). Їх доповіді зацікавили викладачів та студентів.

Прес-центр університету