Швидше, вище, сильніше!

Швидше, вище, сильніше!

 Щирі посмішки, гучні привітання та атмосфера надзвичайного свята панували вчора у стінах Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка, адже 26 вересня 2019 року факультет фізичної культури святкував свій 70-річний ювілей від дня заснування.

 

В межах відзначення цієї знаменної події відбулися урочисті заходи на Європейській площі Кам’янця-Подільського. Вітальне слово виголосили: І.Стасюк, декан факультету фізичної культури, В.Флєнтін, заступник голови відділу НОК України у Хмельницькій області, В.Ліщук, заслужений тренер України з легкої атлетитки, А.Рикун, чемпіонка світу з пауерліфтингу та багато інших чемпіонів світу, Європи та учасників Олімпійських ігор.

Вони побажали студентам та викладачам факультету процвітання, нових перемог та здобутків на спортивній ниві.

Активними учасниками дійства стали студенти Університету Огієнка, майбутні чемпіони та метри спортивного олімпу України. Вони продемонстрували свої вміння та навички в різноманітних спортивних дисциплінах, зокрема в акробатиці та спортивному танці.

Наприкінці урочистостей відбувся легкоатлетичний забіг “Біг заради здоров’я”, в якому взяли участь студенти університету, школярі та всі охочі.

Найспритніші атлети отримали цінні призи та подарунки.

Максим Сльозкін