Щиро вітаємо з ювілеєм!

Щиро вітаємо з ювілеєм!

03 жовтня 2019 року 50-літній ювілей святкує Борис Олексійович Коваленко – декан факультету української філології та журналістики, кандидат філологічних наук, доцент, доцент кафедри української мови.

Вельмишановний Борисе Олексійовичу!

Щиро вітаємо Вас зі славним ювілеєм! Пишаємося Вашими вагомими досягненнями у навчанні та вихованні молодого покоління, у розвиткові української мовознавчої науки. Ви належите до тієї когорти науковців, яким долею судилося обстоювати рідну мову, завжди бути на сторожі рідного слова, жити словом, вивчати слово й писати про слово. Ваша щоденна плідна праця є свідченням того, що Ви живете університетом і наукою, працюєте на користь свого народу та благо рідної України, завжди сповнені нових цікавих ідей і творчих задумів.

Зичимо Вам, шановний Борисе Олексійовичу, міцного здоров’я, земного щастя, наснаги на довгі роки творчої праці. Робіть те, що любите, і любіть те, що робите, утішайтеся з кожної своєї справи й кожної миті свого життя. Нехай Ваш життєвий шлях буде наповнений новими злетами й досягненнями, а кожен його день осяяний променями глибокої вдячності та шани від колег і студентів.

Сердечно – колектив факультету української філології та журналістики