“Чарівна казка” від театральної студії «Елевсія»

“Чарівна казка” від театральної студії «Елевсія»

5 грудня в нашому університету відбулася дуже цікава й захоплива вистава “Звичайне чудо”. Виставу презентувала театральна студія «Елевсія», художнім керівником якої є Наталія Дворніцька. Студенти факультету іноземної філології наповнили виставу незабутніми емоціями та оригінальною грою.

А головні персонажі – чоловік-чарівник і його дружина. Чоловік для забави перетворює предмети на щось кумедне, для того щоб життя стало цікавішим. Одного сонячного дня він прогулювався лісом і побачив ведмежатко, котре взяв і перетворив на красивого й дужого парубка. Але зачарувала його зла чаклунка, і пропаде закляття лише тоді, коли його щиро поцілує кохана дівчина. Тоді парубок знову стане ведмедем. Якось він прийшов у гості до чоловіка з жінкою, де зустрів милу дівчину, котру палко покохав.

Хлопець ще не знав, що вона принцеса. Дізнавшись про це, він не наважився сказати їй про свої почуття, а тихенько втік. Усе королівство його довго-довго шукало. Принцеса за той час змінилася й стала відважною дівчиною, котра заради кохання здатна була навіть на подвиги. Знайшовши коханого, принцеса поцілувала його, та він залишився таким самим красенем. Усе королівство раділо за них.Сюжет цієї вистави був настільки захопливим, шо глядачі безупинно аплодували артистам. Безперечно, вона залишила в серці кожного глядача позитивний та романтичний слід.

Анна Омелянчук, студентка першого курсу
факультету української філології та журналістики