Зустріч із майбутніми вступниками

Зустріч із майбутніми вступниками

  Цікаву й корисну інформацію отримали численні відвідувачі Дня відкритих дверей, який відбувся  в К-ПНУ імені І.Огієнка 21 грудня 2019 року. Учні закладів загальної середньої освіти ознайомилися з історією створення університету – одного з провідних закладів вищої освіти країни, де не лише пропонують надзвичайно широкий спектр спеціальностей і освітніх програм для здобуття високоякісної конкурентноспроможної освіти, але й уміють та люблять зустрічати гостей і берегти традиції.

Цього разу понад сотня учнів завітала до нашого вишу, де їх радо зустрічали студенти та викладачі кафедр факультету корекційної та соціальної педагогіки і психології, котрі підготували традиційні експозиції та цікавинки для майбутніх студентів.

У переповненій залі зі школярами поспілкувалися науково-педагогічні працівники фізико-математичного й економічного факультетів, факультету корекційної та соціальної педагогіки і психології. Вони розповіли про особливості навчання на факультетах, спеціальності, які опановують студенти, про студентський побут і дозвілля.

В.С. Щирба, декан фізико-математичного факультету, закцентував увагу на проведенні Всеукраїнських олімпіад для професійної орієнтації вступників на основі повної загальної середньої освіти, що дає можливість отримати від 1 до 20 додаткових балів, які додаються до оцінки сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання з одного відповідного предмета й враховуються під час вступу на фізико-математичний факультет.

На зустріч завітав також представник ДП ТРК «Імпульс», котрий розповів про особливості роботи в галузі IT-технологій, про досвідчених фахівців, які є випускниками фізико-математичного факультету.

Після завершення офіційної частини охочі мали змогу пройти пробне тестування з математики та фізики.

На Дні відкритих дверей майбутні вступники отримали вичерпну інформацію про перспективи й переваги отримання вищої освіти в університеті Огієнка, перевірили свої знання з математики та фізики.

Відділ профорієнтаційної роботи, доуніверситетської підготовки
та сприяння працевлаштуванню випускників університету