Букет троянд чи набір шкарпеток: ТОП-3 подарунки на День Святого Валентина

Букет троянд чи набір шкарпеток: ТОП-3 подарунки на День Святого Валентина

День Святого Валентина відзначається в усьому світі 14 лютого. Цього дня дарують коханим подарунки, дуже часто це презенти у формі сердець.

Тільки цього дня звичайна картонка у формі серця стає незвичайною, а зізнання в коханні – магічним.

Сьогодні  кожна закохана пара обирає свій варіант святкування. Попри те, що ніхто не зобов’язує засвідчувати своє кохання речами та подарунками, безліч закоханих хоче провести цей день в особливій атмосфері. І, звичайно ж, бути з подарунками.

Якщо на календарі вже 14, а ви ще не купили подарунок своїй другій половинці, ми підібрали для вас ТОП- 3 подарунки до свята:

Для дівчат:

  1. Букет квітів.

Червоні троянди в целофані? Ні! Подаруйте вашій коханій букет із квітів, назви яких ви навіть не знаєте.

  1. Подарункові спільні фотосесії.

Кумедні та веселі, кольорові та чорнобілі, з посмішками чи ні — це пам’ять, яка залишиться назавжди.

  1. Солодощі.

Набір імбирного печива, вельветове серце, прикрашене золотою плівкою, ванільні капкейки з апельсиновим курдом – все це сподобається будь-якій дівчині.

Для хлопців:

  1. Сертифікат до барбершопу.

Барбершоп – це не тільки місце, де можна поголитися, але й простір, де чоловіки можуть відпочити, поспілкуватися за чашкою ароматної кави або склянкою міцного віскі, обговорити останні новини та чудово провести свій вільний час у колі однодумців.

  1. Гаманець.

Не обов’язково шкіряний, але стильний аксесуар ручної роботи стане практичним та довговічним подарунком для ваших найближчих. Натякніть один одному, що ніколи не будете претендувати на вміст чужого гаманця. Це потішить вашу половинку.

  1. Чоловічий букет.

Такий букет можна зробити як власноруч, так і на замовлення. Чи то напої, чи то одяг, чи їжа – поднання може бути будь-яке! Головне – креативність, трохи фантазії – і гарний настрій гарантовано!

З Днем Святого Валентина! Кохайте і будьте коханими!

Юля Бараболя, магістрантка факультету української філології та журналістики