Завершальна зустріч із кандидатами на посаду ректора Університету Огієнка

Завершальна зустріч із кандидатами на посаду ректора Університету Огієнка

18 лютого в актовій залі К-ПНУ імені Івана Огієнка відбулася завершальна зустріч кандидатів на посаду ректора Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка з науково-педагогічними працівниками, співробітниками та студентами трьох факультетів, а саме: факультету іноземної філології, факультету фізичної культури та факультету української філології та журналістики.

Кожен із претендентів на вакантне місце ознайомив аудиторію із програмою завдань, які вони обіцяли виконати у разі обрання їх на посаду ректора. Присутні в залі мали змогу поставити запитання кожному кандидатові, на які отримали змістовну відповідь.

Завтрашній день оголошується днем тиші, тобто, днем без усякої агітації.

Шановні виборці, ми є університетською родиною, тож майбутнє та процвітання університету у ваших руках. Зробіть обдуманий, правильний вибір.

Ознайомитися з програмами кандидатів на посаду ректора К-ПНУ ім. Івана Огієнка можна на сайті університету в рубриці «Вибори ректора».

Нагадаємо, що вибори ректора Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка відбудуться 20 лютого з 9:00 до 15:00 у спортивній залі №2.

Редакція газети